Het programma van het borstkankersymposium is bijna klaar. Vanaf mei kun je een keuze gaan maken.

We zijn druk bezig met het samenstellen van een nieuw programma rondom het thema ‘Tijd om te kiezen’.  Je kunt kiezen uit drie workshoprondes met een grote diversiteit aan onderwerpen. Nieuwsgierig wat we aanbieden? Voor een voorproefje klik hier. 

Uitgelicht!

Workshop IIIb: Hoe pak ik mijn leven weer op?

De behandelingen zijn net achter de rug. Je bent gezond verklaard of de kanker is op de achtergrond nog aanwezig. Je wilt weer verder met je leven maar hoe pak je je dagelijkse leven weer op?  Hoe ga je om met de, soms ingrijpende, late gevolgen van de behandeling? Kortom: Hoe kun je je leven weer zo waardevol mogelijk voortzetten? Tijdens de workshop die begeleid wordt door Yess Beniers, deel je je ervaringen over hoe je omgaat met de sociale en emotionele gevolgen die kanker op je verdere leven heeft en leer je van de keuzes van de andere deelnemers.

Middagsymposium Kanker & Arbeid.

Het middagsymposium – dat ook als onderdeel van het borstkankersymposium kan worden gevolgd – bestaat uit twee plenaire sessies en twee rondetafelsessies waar je met een specialist en slechts 7 andere deelnemers aan tafel gaat over het thema waarvoor je je hebt ingeschreven. Er is dus heel veel aandacht voor jouw verhaal en je kunt alle vragen stellen die bij je spelen.  Alle vragen worden discreet behandeld. Afsluitend is er nog een plenaire ronde waarin de overige vragen die nog niet of onvoldoende zijn beantwoord,  gesteld kunnen worden. Schrijf je je vanaf mei in voor dit middagsymposium, dan komen we er met een speciale mailing over dit onderwerp bij je op terug.

Klik hier voor het programma over Kanker & Arbeid.