3 – 8 – 2016.BKS-LOGO-200

Bij het schrijven van het eerste officiële blog van het borstkankersymposium, word ik overvallen door nummers. Misschien komt het doordat de inschrijvingen zijn gestart en we dagelijks bijhouden hoeveel deelnemers het registratieformulier al hebben gevonden. Misschien komt het doordat we de likes op onze facebook pagina voorbij de 200 hebben zien schieten. Wat ons betreft is de sky not the limit. Of komt het door dat we nog 66 dagen verwijderd zijn van ons symposium. 66. Als oud-redacteur ga ik op zoek naar de betekenis van dit getal.

  • De 6 is het getal van gezelligheid en leidt op een hoger niveau tot het zoeken en verlangen naar een spirituele gemeenschap en/of onvoorwaardelijke liefde.
  • De 66 draagt de boodschap in zich dat we onze rol als universeel wezen moeten accepteren. Wanneer je de 66 ziet wordt je eraan herinnert dat je niet alleen een kleine aardse persoon bent, zoals je misschien denkt. Je bent een groot kosmisch wezen met een invloed die tot de hemel reikt.

Mooie teksten die passen bij het symposium. Wij willen een dag creëren waar deelnemers gezelligheid ondervinden, zich onderdeel voelen van een gemeenschap, van lotgenoten. Waar kennis wordt gedeeld en deelnemers met energie het Kasteel aan het eind van de dag verlaten.

Je bent een groot kosmisch wezen met een invloed die tot de hemel reikt, staat er geschreven. Nou, dat past wel bij Stichting Jij Speelt de Hoofdrol, die het symposium organiseert. Van een leven met kanker, naar een leven na kanker. Jij speelt de hoofdrol en staat er niet alleen voor. Wekelijks zullen wij een blog schrijven zodat jullie op de hoogte zijn van alles rondom het symposium. Over de workshops, de sprekers, de locatie.

Wij hopen jullie te ontmoeten op 8 oktober 2016 in Kasteel De Vanenburg in Putten.