Donateurs

Wij vinden het belangrijk dat het symposium voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk is en daarom vragen we van de deelnemers een zeer bescheiden financiële bijdrage. Daarmee worden de kosten echter niet gedekt. Gelukkig zijn er verschillende partijen die het belang van het symposium onderschrijven en ons daarom in financiële zin of met goederen of diensten ondersteunen. Deze donateurs komen uit verschillende branches zoals de uitgeverswereld, de farmacie en de bedrijfsadvieswereld. Zij leveren belangeloos hun bijdrage  om dit belangrijke symposium mogelijk te maken.

Onze donateurs

Een overzicht van donateurs die borstkankerpatiënten actief willen steunen en dit initiatief ook in 2018 mede mogelijk maken. Op het symposium hebben wij een aantal exclusieve plaatsen gereserveerd voor (toe)leveranciers van producten voor borstkankerpatiënten.

Ook standhouder worden?

Het symposium is een initiatief van (ex-)borstkankerpatiënten die op positieve manier awareness willen creëren voor de belangrijkste aspecten die met borstkanker gepaard gaan. In een zin: Van Kanker naar een leven Na Kanker. Er wordt samengewerkt door een groot aantal patiënten, experts uit de zorg en organisaties die zich hard maken voor een betere toekomst voor (ex-) borstkankerpatiënten.

De Stichting Jij Speelt de hoofdrol heeft als doel:

1. Plenair succesvolle oplossingen zoeken voor uitdagingen die borstkankerpatiënten tegenkomen door hun ziekte;
2. Borstkankerpatiënten te ondersteunen bij succesvolle terugkeer in de maatschappij;
3. Werk en kanker, de mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken met experts.

Om dit alles mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar organisaties die deze borstkankerpatiënten actief willen steunen en dit initiatief  mede mogelijk maken. Op het symposium hebben wij een aantal exclusieve plaatsen gereserveerd voor (toe)leveranciers van producten voor borstkankerpatiënten. Bent u geïnteresseerd om in 2018 aanwezig te zijn?

Contact

We zijn op dit moment niet online. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

0