Vragen en contact

Heeft u vragen over Borstkankersymposium 2019, dan kunt  een mail sturen aan contact@borstkankersymposium.nl.

Wilt u telefonisch overleg, bel dan met 06-83326652  en laat zo nodig uw naam, korte vraag en telefoonnummer achter. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Het Borstkankersymposium 2019 wordt op 5 oktober 2019 voor de vijfde maal georganiseerd door de Stichting Jij Speelt de Hoofdrol met als doelgroep (ex)borstkankerpatiënten. Het bestuur van de stichting heeft bewust voor de naam ‘Jij Speelt de Hoofdrol’ gekozen. Bezoekers van het symposium, de borstkankerpatiënten, staan op de eerste plaats. Zij spelen de hoofdrol in alles wat wij voor hen organiseren. Het symposium is van patiënten voor patiënten.

Alle onderwerpen en thema’s die worden gekozen: sprekers, locatie, standhouders etc. worden langs deze meetlat gelegd. De Stichting Jij Speelt de Hoofdrol is per 15 september 2015 door de Belastingdienst aangemerkt als een ANBI Stichting. Meer informatie over  de mensen achter het Borstkankersymposium, vind je op de website van de  Stichting Jij Speelt de Hoofdrol.

Contactgegevens: Stichting Jij Speelt de Hoofdrol | Nij Amerika 19 | 8566 AL Nijemirdum | Telefoon: 0683326652. | E-mail: contact@borstkankersymposium.nl

Ticket kopen

Tickets kopen voor het Borstkankersymposium? Houd voor meer informatie de nieuwsbrieven, facebook en twitter in de gaten!

Route naar Landgoed Zonheuvel Doorn

Wilt u de route berekenen naar Landgoed Zonheuvel? Bezoek de website van het conferentiecentrum en  bereken uw route. klik hier.

Contact

We zijn op dit moment niet online. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

0