30-04-2018 | Bron: Stichting Jij Speelt de Hoofdrol

Vanaf vandaag kunt u zich aanmelden voor het jaarlijkse Borstkankersymposium, hét symposium van patiënten voor patiënten. Het Borstkankersymposium vindt op 6 oktober 2018 plaats bij Landgoed Zonheuvel in Doorn. Met ruim 20 sprekers uit de praktijk verwachten wij weer een actueel en symposium aan te kunnen bieden. Extra aandacht besteden we dit jaar  weer aan de partners en het ontmoeten van andere deelnemers en sprekers tijdens De Ontmoeting.

Gehoord Worden centraal

De dag staat in het teken van kennisdelen, ontmoeten en verbinden. Het thema van dit jaar is Gehoord Worden. Gehoord Worden als patiënt, als partner, als werknemer. Via facebook, twitter, Linkedin kunnen deelnemers voorafgaand aan het symposium als met elkaar in contact komen.

Aanmelden

Het Borstkankersymposium 2018 duurt van 10.30 tot 17.00 uur. Het symposium kost € 25, inclusief  parkeren, lunch, koffie en thee en het afsluitende sapje en hapje. Het programma is definitief en de sessies staan op de website.

Programma en aanmelden Borstkankersymposium 2018 vind je op www.borstkankersymposium.nl. Volg ons op facebook, twitter en Linkedin voor de laatste informatie over het symposium. Wil je zeker zijn van het online magazine Jij Speelt de Hoofdrol met al het nieuws over het symposium  en interessante artikelen, geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Standhouders

Voor bedrijven en organisaties biedt Stichting Jij Speelt de Hoofdrol weer de mogelijkheid deel te nemen. Stichting Jij Speelt de Hoofdrol toetst of de exposanten passen bij de uitstraling van het symposium. De organisatie deelt de stands naar eigen inzicht en in principe op volgorde van aanmelding in. Heb je interesse, mail dan naar contact@borstkankersymposium.nl