Wanda Verhoef

Wanda Verhoeff was 45 jaar toen zij de diagnose borstkanker kreeg. Voor die tijd werkte ze als freelance communicatiemanager en organisatiecoach. Na een herstelproces van enkele maanden ging ze weer aan het werk en kwam tot de conclusie dat ze meer voor mensen één op één wilde betekenen. Ze volgde de opleiding Coaching en Kanker en diverse vakgerichte trainingen en workshops. In 2016 opende zij haar praktijk als borstkankercoach.

Wanda begeleidt vrouwen die herstellende zijn van borstkanker om de kracht in zichzelf (terug) te vinden en te leven en te genieten in het ‘nu’. Zowel in het gezin als op het werk. Zij coacht wandelend in de natuur: in het bos en op het strand. Daarnaast is ze schrijfster, geeft ze lezingen, workshops en trainingen. Ze treedt op als experts in panels en als dagvoorzitter. Als borstkankercoach combineert ze haar eigen ervaring met haar brede achtergrond als coach.

Wanda heeft een duidelijke missie: coaching toegankelijk maken voor alle vrouwen met borstkanker en hun naasten. Een tijdelijke steun in de rug in moeilijke tijden. Ze maakt zich sterk om deze vorm van nazorg vergoed te krijgen door werkgevers en verzekeringsmaatschappijen.