Wij zijn op 7 oktober 2017 te bereiken via 06-53476835

Met de auto naar het borstkankersymposium

Komt u met de auto naar het Borstkankersymposium dan vindt u gratis en voldoende parkeergelegenheid bij Kasteel de Vanenburg in Putten. Het adres is Vanenburgerallee 13, 3882 RH Putten. Vanaf de A28, het noorden of het zuiden, neemt u afrit 10, Strand Nulde. Volg de borden Putten. In Putten vindt u bordjes naar Kasteel de Vanenburg. Vanaf de A1 uit het oosten neemt u afrit 17, Stroe naar Putten.

Met de trein naar het borstkankersymposium

Komt u met de trein naar Borstkankersymposium. Dan kunt u hier uw route plannen. Wij bieden de mogelijkheid om u van het station Putten op te halen. Verlaat u het station aan de kant van het stationsgebouw. Bij de fietsenstalling is de verzamelplaats. Een minibusje van Kasteel de Vanenburg staat voor u klaar om 09.45 uur en 10.15 uur. Indien het minibusje vol zit zal er uiteraard een keer extra worden gereden. Het symposium eindigt om 16.30 uur. Er rijdt een busje om 16.45 uur en een om 17.15 uur. Indien nodig zal er vaker gereden worden.

Met de bus uit het Noorden,

Ook dit jaar hebben wij door sponsoring de mogelijkheid om een aantal deelnemers met een busje te vervoeren vanuit Friesland.

De opstappunten en het tijdstip van vertrek zullen nog worden gecommuniceerd.

Wilt u meerijden met de bus dan kunt u tegen een zeer gereduceerd tarief van Euro 7,50 een kaartje kopen via onze site. Let op: Op dit moment zijn er slechts 8 plaatsen beschikbaar. Meld u zich dus snel aan.

Contact

We zijn op dit moment niet online. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Niet leesbaar? Klik op deze regel dan verandert de tekst. captcha txt
0